Zoals Roel Krijnen in zijn voorwoord al schetst: Odyssee gaat de kinderen van het Asielzoekers Centrum in Sneek onderwijs bieden. Een mooie uitdaging die we graag aangaan.

We hebben er zin in !!

 

In deze nieuwsbrief geven we jullie informatie over de gang van zaken. We willen graag ons enthousiasme over deze nieuw te starten school delen en jullie ook nadrukkelijk oproepen om na te denken over wat jij voor deze leerlingen kan betekenen!

Lees hier meer over de uitruilregeling en de data van salarisuitbetaling

AZC

Deze week wordt besloten of Odyssee het primaire onderwijs voor de kinderen van het AZC-centrum gaat vorm geven. Er zijn nog gesprekken gaande en de gemeente heeft nog geen keus gemaakt. Er wordt ook nog gekeken of er samenwerkingsmogelijkheden tussen de besturen zijn. Het besluit en de communicatie daarover zal nog voor de herfstvakantie plaatsvinden. Om iedereen op de hoogte te houden zullen we een extra nieuwsbrief uit laten gaan als er meer bekend is.

hoe was het ook al weer, wat mag wel en wat niet!

 

 

Odyssee komt op TV!
Volgende week donderdag komt een opnameploeg van het RTL programma Lifestyle Xperience opnames maken op de Simmerdyk en de Zwetteschool.  We krijgen een klein stukje zendtijd in een onderwijsspecial die op zondag 1 november a.s. wordt uitgezonden.