Welkom bij Odyssee Openbaar Onderwijs Sneek. Odyssee staat voor goed en herkenbaar openbaar onderwijs in Sneek en omgeving. Onder het motto ‘Leren, elke dag een avontuur!’ bieden de scholen van Odyssee passend openbaar onderwijs voor alle leerlingen, van zeer moeilijk lerend tot hoogbegaafd.

Bezoek onze Open Dag op 22 maart 2017

 


Natuurlijk bent u iedere dag welkom op onze scholen voor een rondleiding en een gesprek. We nemen graag tijd voor u dus kunt u het best even een afspraak maken met de school van uw keuze. Maar één dag in de jaar staan de deuren van al onze twaalf scholen open en kunt u overal een kijkje nemen. Naast de acht basisscholen zijn ook de scholen voor speciaal basisonderwijs Wetterwille en Sinne, het praktijkonderwijs De Diken én de school voor asielzoekerskinderen Master Amiko deze dag geopend voor belangstellenden. We zijn trots op onze prachtige scholen en laten dit graag zien! 

 


De Odyssee win-actie!

Ieder jaar verbinden we een leuke Odyssee win-actie aan onze Open Dag. En ook dit jaar kan iedereen weer al z’n creativiteit en fantasie kwijt in het Odyssee Avontuur! Doe mee met de win-actie, haal 22 maart een deelname-formulier op één van onze scholen, en houd deze website in de gaten voor verdere info!

 


We zien jullie graag op 22 maart!

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst voor personeel en genodigden, heeft de uitreiking van de Odyssee Avontuurlijk Leren Prijs 2016 plaatsgevonden.

Ontdek hoe mooi de wereld is...