Vacature medewerker Servicebureau

Functie omschrijving medewerker Servicebureau

 

Stichting  Openbaar Onderwijs Odyssee.

Odyssee is een jonge organisatie die staat voor goed en herkenbaar openbaar onderwijs. Onder het motto ‘Leren, elke dag een avontuur!’ bieden de scholen van Odyssee passend openbaar onderwijs voor alle leerlingen, van zeer moeilijk lerend tot hoogbegaafd. In een uitdagende, veilige en duidelijke leeromgeving kunnen ze zich ontwikkelen tot kritische en actieve mensen. We bereiden onze leerlingen voor op de volgende stap in hun leven, brengen zelfvertrouwen en discipline bij én motiveren hen om een leven lang te leren.

 

Wij doen dat in elf reguliere basisscholen (BAO), een speciale basisschool (SBO), een school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs (SO en VSO), een school voor Praktijkonderwijs (VO) en een school voor kinderen uit het Asielzoekerscentrum (AZC).

 

Het Servicebureau.

Om goed passend onderwijs te kunnen bieden, heeft een school verschillende faciliteiten nodig. Het  servicebureau binnen Odyssee biedt in dit kader ondersteuning en advies op diverse domeinen zoals  onderwijskwaliteit, personeel, financiën, ICT, facilitair, leerling ondersteuning en communicatie. Het servicebureau heeft specialistische kennis in huis zodat het bestuur, de schoolleiding en de individuele medewerkers goed ondersteund worden.

 

Functieprofiel

Binnen het Servicebureau zijn wij op zoek naar een pro actieve collega die het werk “ziet” en enthousiast oppakt. Servicegericht, samenwerken, positief kritisch, flexibel en daadkracht zijn kernwoorden binnen deze functie.

 

De werkzaamheden die je op gaat pakken zijn uiteenlopend van aard, zo begeleid je verschillende vergaderingen door het opstellen van de agenda, het verzamelen en verspreiden van verschillende documenten en het doen van de verslaglegging. Daarnaast zul je verschillende evenementen organiseren en draag je bij en denk je mee bij de optimale inrichting van het Servicebureau. Ook ondersteun je bij verschillende administratieve werkzaamheden en houd je je bezig met het up to date houden van de digitale IT omgeving binnen het Service Bureau. Affiniteit met ICT en communicatie is daardoor zeer gewenst.

 

We zijn op zoek naar iemand  die per direct voor twee dagen tot het einde van dit schooljaar kan beginnen. De functie in ingeschaald in CAO VO schaal 6.

 

Ben je nieuwsgierig en heb je interesse, reageer dan met een motivatiebrief en een CV. Deze kun je sturen naar Maeike Penninga (HRM adviseur) via mpenninga@odysseescholen.nl

 

Je kunt reageren tot en met 24 januari a.s. Uiterlijk 26 januari hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op maandag 29 januari a.s.

 

Ben jij iemand die makkelijk contact legt, organisatorisch sterk is en snel kan schakelen, dan is deze functie iets voor jou!