Vacatures

GEZOCHT: avontuurlijke, innovatieve collega’s met lef!

 

Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee is een jonge organisatie die staat voor kleurrijk en avontuurlijk openbaar onderwijs. We zijn een organisatie die altijd in ontwikkeling is en op zoek naar de mooiste vorm van passend onderwijs.

 

Wij hebben de volgende vacatures vacant:

 

Jobcoach

voor onze praktijkschool

Orthopedagoog

Onderwijsassistent

voor onze praktijkschool en een reguliere basisschool in Sneek

Leerkrachten

voor onze praktijkschool en onze school voor speciaal basisonderwijs

 

 

Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar talenten die onze organisatie kunnen versterken. Dus ben jij (bijna) bevoegd leerkracht, onderwijsassistent, jobcoach of heb jij een achtergrond waardoor jij samen met ons het verschil kunt maken in het onderwijs laat ons dan uiterlijk 23 mei op jou eigen wijze weten wie jij bent, wat jij kunt en wat jij voor Odyssee kunt betekenen.
In week 22 vinden de gesprekken plaats. Geef duidelijk aan voor welke functie(s) je solliciteert  en hoeveel FTE je beschikbaar bent.

 

Voor informatie over de vacature kun je bellen met Maeike Penninga (HRM adviseur), tel: 06-46765749. Jouw motivatiebrief voorzien van cv kun je versturen naar mpenninga@odysseescholen.nl.  

 

 

Profiel Jobcoach

Een jobcoach heeft verstand van het begeleiden en coachen van leerlingen vanuit school naar de arbeidsmarkt. Ook is de jobcoach bij Odyssee in staat om bij de leerlingen te zien wat ze op de arbeidsmarkt kunnen bereiken en speelt daar op in. Daarnaast kan een jobcoach contexten creëren die de ontwikkeling naar de arbeidsmarkt van de leerlingen ten goede komt.  De jobcoach is goed  in het genereren van een netwerk van werkgevers ten behoeve van vacatures en werkervaringsplaatsen.

 

Profiel Orthopedagoog

De orthopedagoog bij Odyssee moet binnen de diverse ondersteuningsniveaus een rol kunnen vervullen, namelijk meedenken over kwalitatief goed onderwijs en basisondersteuning en daarbij het in kaart brengen van specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoeftes van onze leerlingen. De orthopedagoog ondersteunt en adviseert het team van leerkrachten,  waardoor het ons lukt ieder kind passend onderwijs te bieden.

 

Profiel onderwijsassistent

De onderwijsassistenten bij Odyssee  begeleiden kleine groepjes leerlingen in samenwerking en afstemming met de leerkrachten. Ze ondersteunen en coachen de leerlingen op specifieke ontwikkelingsgebieden.

 

Profiel leerkracht

De leerkrachten bij Odyssee hebben verstand van leren, leerprocessen en sociale processen en zijn in staat om onze leerlingen  effectief steun te bieden, te inspireren en te begeleiden. Ze weten leerlingen in hun kracht te zetten en hen avontuurlijk te laten leren en ontwikkelen.