Leef mee met Odyssee!

Iedere week hebben wij voor u een blog, geschreven door medewerkers, ouders, leerlingen en andere betrokkenen bij Odyssee.

Kort geleden had ik een introductiecursus Office365 van Microsoft. Ik kreeg deze cursus in Purmerend bij een bedrijf met ’s werelds meest ongelukkig gekozen naam: IS (kort voor Interned Services).

Oh nee hè, het is echt zo.. Na weken van ontspannen uit mezelf wakker worden, op m'n elfendertigst een kop koffie zetten en uitgebreid een krant lezen, is daar die irritante dwingeland aan een stekker. De vakantie, hij is voorbij.

Deze week laat Daniël van de Zwetteschool zien wat je allemaal met Lego Mindstorms kunt bouwen. Hij heeft dit mooie project laten zien in de klas en wij willen het graag aan u laten zien. 

Vaderdag stond afgelopen zondag weer voor de deur. Het uitgelezen tijdstip voor een slikmomentje van geluk. Lief dat de kinderen iets hebben gemaakt met hart en ziel (en sommigen tegen wil en dank).

Vanaf januari 2016 coördineer ik op Sinne de nieuwe peuteropvang voor peuters met een beperking en/of ontwikkelingsachterstand. Bij het bedenken van de naam hiervoor wilden we natuurlijk uitgaan van een zonnige, oftewel, SINNIGE naam en om dat het om jonge kinderen gaat zijn we na enige taalstrijd uitgekomen op de naam ’t Sintjse.