nieuws van de directie

Sinds de zomervakantie heb ik een aantal werkzaamheden op mij genomen voor de Oudvaart, één van de andere Odyssee scholen. Janet Visser, directeur op de Oudvaart, stuurde op dat moment drie scholen aan, waaronder de Master Steve Job school. Door de grote hoeveelheid werkzaamheden heb ik taken van haar overgenomen.

 

Wegens ziekte is Janet enige tijd afwezig geweest. Omdat ik al werkzaamheden voor de Oudvaart verrichtte, was het een logische stap dat ik haar volledig verving als directeur. Tijdens die periode  bleek dat beide scholen veel raakvlakken hadden. Zo zitten de Zwetteschool en de Oudvaart beide in een overgang naar anders organiseren en interessanter leren. Het feit dat beide scholen dat gelijktijdig doormaken, kan beide scholen voordeel opleveren. We kunnen bijvoorbeeld leren van elkaars ervaringen.

 

Door werkzaam te zijn op de twee scholen zie je de verschillen en overeenkomsten en kun je het beste van beide samenbrengen. Dit geldt ook voor de taakverdeling van directeuren. Elke Odyssee-directeur heeft zijn specialiteiten en zal daar ingezet worden waar nodig. Grote kans dat u daarom Janet terug ziet bij de ontwikkeling van bijv. communities.

Samengevat: in het nieuwe jaar ben ik directeur op zowel de Zwetteschool als de Oudvaart. Mijn aanwezigheid op de beide scholen kan verschillend zijn maar mijn streven is om op maandag en dinsdag op de Oudvaart te zijn en woensdag t/m vrijdag op de Zwetteschool. Uiteraard ben ik voor dringende zaken altijd bereikbaar, voor ouders, kinderen en leerkrachten.

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen of opmerkingen hebben, dan sta ik u uiteraard graag te woord. Mijn deur staat voor u open.

 

Ik wil u tot slot hele prettige feestdagen toewensen en een zeer voorspoedig 2015.

Met vriendelijke groet,

Joop Boomsma