Open Dag bij Odyssee

Maurice de Hond en Foppe de Haan als gastspreker open dag Odyssee.

 

Odyssee toont wederom een innovatieve uitstraling in haar programma Open Dag op woensdag 18 maart. Van 's morgens acht tot 's avonds acht opent de onderwijskoepel haar deuren van de elf scholen en is iedereen van harte welkom het avontuurlijk en passend onderwijs voor een nieuwe tijd te bekijken en beleven.

Vanzelfsprekend wordt u op iedere school hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje en wordt u uitgenodigd voor een rondleiding.

 

Voorafgaand aan de Open Dag wordt iedereen uitgedaagd om middels een ontwerpwedstrijd de droomschool van de toekomst vorm te geven.

 

In het avondprogramma bieden alle scholen interessante lezingen, workshops en presentaties waaronder een presentatie 'Onderwijs voor een nieuwe tijd' door Maurice de Hond op Master Steve Jobs en 'de coachende rol van de leerkracht' door Foppe de Haan op Sinne.

Daarbij krijgt Sinne op deze dag op feestelijke wijze het predicaat 'verkeersveilige school' en kunt u op Praktijkschool De Diken culinair genieten in het Kookcafé.

 

Kijk voor overige interessante info over de scholen, de dagprogramma's, de ontwerpwedstrijd en de lezingen op de sites van de verschillende scholen. Deze kunt u bereiken, door onderaan deze pagina op de logo's van de scholen te klikken.