Pios

Op woensdag 18 maart, tijdens de open dag van Odyssee organiseert onze partner Pios de workshop ‘Help, mijn kind heeft huiswerk’. Pios is een zeer ervaren organisatie: "Wij weten namelijk als geen ander dat huiswerk maken niet altijd vanzelf gaat. Of het gaat om leerlingen van de basisschool of van het voortgezet onderwijs, er kan altijd een reden zijn waarom een kind even op weg geholpen moet worden. Wij delen graag onze ervaring met u. We zijn namelijk al meer dan 20 jaar actief op het gebied van onderwijsondersteunende begeleiding".

 

Sinds de start van dit schooljaar is Pios dagelijks te vinden in de begeleidingsruimte in het Expertisecentrum, Simmerdyk 3. "Onze begeleiding richt zich niet alleen op huiswerk. Zo bieden wij voor basisschoolleerlingen ook individuele begeleiding op het gebied van rekenen en taal en helpen we met het ontwikkelen van de juiste studievaardigheden. Verder helpen wij leerlingen met specifieke problemen als dyslexie en verzorgen we voor middelbare scholieren naast huiswerkbegeleiding bijlessen en (examen)trainingen".

 

Vanaf een bepaald moment heeft u als ouder dagelijks te maken met het huiswerk van uw kind. Daarom op de Open Dag van Odyssee op woensdag 18 maart de workshop: ‘Help, mijn kind heeft huiswerk’.

 

De workshop duurt ongeveer 45 minuten en wordt aangeboden:

 

  • van 16.00 uur tot 16.45 uur op de Zwetteschool (Hugo de Grootstraat 2, Sneek)
  • van 19.30 uur tot 20.15 uur in onze begeleidingsruimte in het Expertisecentrum van        Odyssee (bovenverdieping sbo WetterWille, Simmerdyk 3, Sneek)

 

"Wij vertellen u tijdens de workshop o.a. hoe u structuur aanbrengt bij het plannen en organiseren van het huiswerk en hoe u uw kind het beste op weg kan helpen met de inhoud.  Ook als u op woensdag 18 maart gewoon even bij ons wil binnenlopen om kennis te maken of onze begeleidingsruimte te bekijken, zien wij u graag. Wij zijn in het Expertisecentrum aanwezig van 9.30 tot 20.00 uur.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact op de coördinator PIOS Sneek:

Patricia Vroomen

sneek@pios.nl

06-55287022