Welkom bij Odyssee Openbaar Onderwijs Sneek. Odyssee staat voor goed en herkenbaar openbaar onderwijs in Sneek en omgeving. Onder het motto ‘Leren, elke dag een avontuur!’ bieden de scholen van Odyssee passend openbaar onderwijs voor alle leerlingen, van zeer moeilijk lerend tot hoogbegaafd.

Stichting Odyssee daagt je uit!

Wij maken het onderwijs passend voor ieder kind. Kinderen krijgen regie op het eigen leren, met focus op plezier, avontuur en talent!


Past deze missie bij jou? Omarm jij kernwaarden als eigenwijsheid, energiek en kritisch op kwaliteit?  Neem dan contact met ons op. Geef aan wat jij kunt bijdragen binnen ons brede palet van scholen en waar je naar op zoek bent.

 

Heel concreet zoeken wij op dit moment talentvolle leerkrachten en onderwijsassistenten die het verschil maken op onze scholen WetterWille, Sinne en de Oudvaart.  WetterWille is een school voor speciaal basisonderwijs,  Sinne voor (voortgezet) speciaal onderwijs en de Oudvaart voor openbaar basis onderwijs.

 

Stuur jouw persoonlijke plan met de informatie waarvan jij vindt “dat moeten ze van mij weten” naar werkenbij@odysseescholen.nl .

Heb jij plannen als zij-instromer of een andere ambitie in het onderwijs, wij denken graag met je mee!

 

Je kunt ook bellen met Maeike Penninga (HRM Adviseur) op 06-46765749