Solliciteren?

Klik op de knop 'Vacatures' in het menu voor de nieuwste vrijgekomen functies. Staat hier niet tussen waar jij naar op zoek bent, maar denk je tóch dat je de perfecte aanvulling op het huidige Odysseeteam bent? Stuur dan een open sollicitatie via onderstaande contactgegevens!

SOLLICITEER NU

Mtjerkstra@odysseescholen.nl
Adresseer je cv en motivatiebrief aan: Meindert Tjerkstra

 

Stichting Odyssee daagt je uit!

Stichting Odyssee is altijd op zoek naar gedreven en gepassioneerd onderwijspersoneel dat gaat en staat voor passend onderwijs. Herken jij je hierin en ben jij (bijna) bevoegd leerkracht, onderwijsassistent, jobcoach of heb je een andere ambitie in het onderwijs? Kijk dan snel verder op de pagina voor onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Stichting Odyssee biedt passend onderwijs voor kinderen en jongeren in Harlingen, Sneek en omgeving. Met een totaal van 15 scholen biedt de stichting regulier basisonderwijs, speciaal basisonderwijs én speciaal voortgezet onderwijs! Wij zorgen voor een passende situatie en een passend aanbod, waarbij leerlingen en medewerkers tot ontwikkeling komen. Het team van Odyssee’ers werkt effectief samen en zet zich maximaal in voor de leerlingen.
 

Het avontuur bij Stichting Odyssee!

Als leerkracht bij Odyssee zien wij jou als “influencer in het onderwijs”. Jij gaat samen met de leerlingen op ontdekkingstocht om het beste uit hen én uit jezelf te halen. In het schoolteam en binnen Odyssee ben je een originele denker, wat jou creatief, doortastend en verbindend maakt.

Vanuit enthousiasme weet je de leerlingen te inspireren waardoor jullie samen kunnen ontwikkelen en het avontuur bij Stichting Odyssee kunnen beleven!